Team 2 Empower

Daniel Yung heeft meer dan 35 jaar ervaring in zeer diverse gevechts- en verdedigingssporten, waaronder Taekwondo (zwarte band), Muay Thai Kickboxing selectie-vechter, Braziliaanse Jiu-Jitsu en MMA. Daniël is ook een gecertificeerde high-level Krav Maga-instructeur die tot de World Elite behoort. Hij heeft internationale zelfverdediging-programma’s geleid en  ontwikkeld (Total Fitness Workout, Cardio drills en mental training). Daniel begeleidt competitie-vechters, beveiligingsbrigades en allerlei zakelijke en privé-klanten uit allerlei sectoren (profit/businesses en non-profit/overheid). 
Als IT-er/ondernemer is hij een inhoudelijke vakexpert, Scrum Master Product Owner, Change Manager en personal/teamcoach bij internationale topbedrijven als Sogeti/Cap Gemeni KPN en Nuon/Vattenfal.

Arco Poot is een universitair opgeleide Registerpsycholoog NIP met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van coaching, begeleiding, assessment en studie-/beroepskeuze-advies. Hij is geschoold in diverse diepgaande vormen van coaching en therapie. 

Als ondernemer/eigenaar van de ACP Adviesgroep (www.beroepentest.nl) houdt hij zich ook graag bezig met ICT, multimedia, marketing en allerlei facilitaire zaken. Naast  wetenschappelijk opgeleide psycholoog is hij dus ook een breed ingestelde praktijkman.
Zijn benadering is daarin Rotterdams: no-nonsense, persoonlijk maar to the point. In zijn vrije tijd is hij een fanatieke deelnemer aan de boks(zak)-, crossfit- en Krav Maga-trainingen bij de IchiGeki Academy van Daniël en eigenaar Rudolf.   

Schuiven naar boven