PEP Bokstherapie

Veel therapie- en coachingsvormen zijn puur gericht op praten, nadenken en het vergroten van het zelfinzicht. Zonder meer nuttig en leerzaam, maar echte verandering komt door het zelf te voelen, te ervaren en daadwerkelijk actie te (durven) ondernemen.  

Bokstherapie bij 2 Empower biedt de optimale mix van mentale en fysieke training. Door toepassing van allerlei (therapeutische) werkvormen leidt onze bokstherapie tot een blijvende verandering in het denken en het doen!  

We kijken naar essentiële groei- en veranderfactoren als zelfbeeld, zelfvertrouwen, motivatie, mindset, prioriteiten en doorzettingsvermogen. Hoe kijk je naar jezelf?  Wat zijn daarin afremmende gedachten? Welke omstandigheden en personen helpen jou in je veranderings- en groeiproces? Dit alles leggen wij vast in een persoonlijk PEP-plan.

Bokstherapie kan in individuele en/of groepssessies, in een gemengde groep of desgewenst in een vrouwen- of  mannen-groep als je je daarbij prettiger voelt. 
 

Meld je nu aan voor een gratis intakegesprek met Psycholoog Arco Poot via https://2empower.nl/contact/ of de WhatsApp-knop links beneden. 

Schuiven naar boven