Back 2 Work

Ernstige vermoeidheids- en stressklachten, burn-out en overspannenheid zijn tegenwoordig helaas heel ‘normaal’ geworden. Een voorzichtige schatting is dat een kwart van de mensen daardoor langdurig verzuimt. Daarnaast loopt een groot deel duidelijke uitvalrisico’s en/of functioneert langdurig minder goed. 

Back 2 Work is een unieke, innovatieve aanpak van verzuim en uitval. Daarbij gaan ‘praten’ en bewegen geheel in hand in hand. Wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat bewegen en de fysieke conditie essentieel zijn voor herstel, zie onder meer dit artikel.   

Back 2 Work zorgt voor de fundamentele inzichten, zelfkennis en veerkracht die nodig zijn om zo spoedig mogelijk terug te keren in het werk. En om herhaling daarna te voorkomen. 

In meestal 10-15 sessies in ongeveer 6 tot 12 weken doorlopen wij het op maat gemaakte Back 2 Work-traject. Individuele sessies worden waar nodig/mogelijk gecombineerd met groepssessies. 
 

Back 2 Work kost een werkgever slechts een fractie van de kosten die verzuim en uitval (al gauw €250 per dag) met zich meebrengen. Om nog maar te zwijgen over de torenhoge boetes bij arbeidsongeschiktheid van de medewerker. Zowel voor de medewerker als de werkgever is Back 2 Work daarom een 200% Win-Win-situatie.  

Wij stellen graag een maatwerk-voorstel/offerte op. Klik hier om geheel vrijblijvend je (offerte)vraag aan ons voor te leggen.

Schuiven naar boven